Δείξε όμορφη στη στιγμή με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ

 

Δείξε όμορφη στη στιγμή με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ

Εξαφάνισε άμεσα τα ίχνη της κούρασης και του χρόνου από το πρόσωπό σου
με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ,και δείξε όμορφη στη στιγμή.

Υπάρχουν πάντα φορές που μερικές ώρες ύπνου και ανάπαυσης δεν επαρκούν για να δείχνουμε όσο όμορφες, λαμπερές και ξεκούραστες θα θέλαμε. Οι συμβουλές που ακολουθούν και τα προϊόντα που σου προτείνει το Beauty secrets μπορούν να κάνουν μικρά θαύματα.

Εξαφάνισε γραμμές και ρυτίδες


Η κούραση και η ξηρή ατμόσφαιρα αφυδατώνουν την επιδερμίδα και κάνουν τις γραμμές και τις ρυτίδες να διαγράφονται πιο έντονα. Εκτός από μια ειδική
κρέμα ή μάσκα ενυδάτωσης,πρέπει να έχεις πάντα στη διάθεσή σου έναν ορό Flash Revitalizer της Fillast,για ένα εξπρές εφέ λίφτινγκ. Καθώς και ένα προϊόν βάση πριν το μακιγιάζ για το «γέμισμα» των ρυτίδων όπως το Τζελ Cellular Treatment Rose illusion Line Filler της La Prairie.

Αν έχεις άτονη επιδερμίδα

Μετά από μια κοπιαστική μέρα, σε ένα περιβάλλον με χώρους που δεν αερίζονται επαρκώς, αλλά και με τα χρόνια, το πρόσωπό μας εύκολα χάνει τη φυσική του λάμψη. Αν αποτελεί μόνιμο πρόβλημα, δώσε έμφαση σε μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνες, φρόντισε η κρέμα ημέρας σου να διαθέτει συστατικά που βελτιώνουν
τη φωτεινότητα και μην αμελείς την εβδομαδιαία απολέπιση της επιδερμίδας.

Τώρα για ένα άμεσο αποτέλεσμα

Αναζήτησε ένα διάφανο μεϊκάπ-βάση, για λάμψη και υγιές χρώμα, όπως το Nude Teint Fraicheur Effet Peau Nue SPF 15 του Dior.

Αν έχεις κουρασμένο βλέμμα

Οι σακούλες, οι μαύροι κύκλοι και οι ρυτίδες στην εξωτερική γωνία των ματιών στερούν από το βλέμμα τη γοητεία του και κάνουν τα μάτια προδότες της ηλικίας αλλά και της κούρασης. Αφού αφαιρέσεις το μακιγιάζ, άπλωσε ένα προϊόν με
τονωτική και αποσυμφορητικά δράση όπως το Complete Lift
Eye Roll-on της Roc
.Ένα τέτοιο προϊόν μπορείς να το αφήσεις   5-10 λεπτά πριν στο ψυγείο για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα και στην περίπτωση που θέλεις να εξαφανίσεις τις γραμμές και τις ρυτίδες, να άπλωσε στη συνέχεια ένα προϊόν σε μορφή στυλό roll-on.

EXTRA TIPS
  • Συνόδευσε τα προϊόντα άμεσης δράσης με το κατάλληλο κλίμα για ηρεμία και χαλάρωση. Απόφυγε το έντονο μακιγιάζ για να κάλυψε και την παραμικρή ατέλεια.
  • Μερικές ρυτίδες κοντά στα μάτια ή οι μαύροι κύκλοι που δεν έχουν εξαφανιστεί εντελώς είναι πιο εύκολο να περάσουν απαρατήρητα σε σχέση με μερικές στρώσεις make up ή concealer που «σπάει» σε κάθε χαμόγελο… Ένα πιο φυσικό, ανάλαφρο μακιγιάζ κολακεύει καλύτερα ένα κουρασμένο πρόσωπο. Με εξαίρεση ένα κόκκινο ματ-σατινέ κραγιόν, στην απόχρωση που σου ταιριάζει περισσότερο. 
  • Πηγή

Σχόλια